Virtuální běh v rámci Atleti spolu – Den s českou atletikou 2. 6. 2021

V rámci chystané celorepublikové akce Atleti spolu – Den s českou atletikou 2. 6. 2021 proběhne také virtuální běh. Více info ve článku…

Registrace k běhu je zcela zdarma, běžet můžete kdekoliv. Cílem stmelit atletickou rodinu, poběží se tak v jeden den a ideálně v jeden čas. Trasa virtuálního běhu by měla být dlouhá 5 kilometrů. Výběr místa a profilu trati je na vás. Zúčastnit se ho mohou všichni příznivci královny sportu. Pokud nezvládnete uběhnout celých pět kilometrů, nevadí, můžete si trasu zkrátit nebo zvolit chůzi místo běhu. Přidejte se k atletické rodině a poběžte s námi v jeden den, ať ukážeme sílu celé české běžecké komunity.

Propozice k Virtuálnímu běhu 2. 6. 2021

Na virtuální běh se můžete přihlásit na:
https://registrace.onlinesystem.cz/Events/Register/811/atleti-spolu-2021-06-02

Odkaz a další informace najdete také na webových stránkách ČAS v sekci Zaostřeno na. Za registraci se neplatí. Stanovený čas startu je v 18 hodin, ale pokud se vám nehodí, přidejte se kdykoli během dne (středa 2. 6.).

Po registraci vám přijde potvrzovací e-mail a nejpozději do středy 26. května obdržíte v elektronické podobě startovní číslo, které si můžete vytisknout nebo běžte klidně bez něj. Nosnou myšlenkou je sounáležitost celé běžecké a atletické komunity v České republice.

Výsledek není důležitý a nikde ho není nutné zveřejňovat. Ale pokud máte zájem, obdrží každý z vás po skončení závodu odkaz, kde nám může svůj běžecký výkon nahlásit. Výsledky následně po akci zveřejníme.

Sdílejte fotky s označením #atletispolu na Instagramu a dvacet nejlepších fotek z vašich běhů oceníme věcnými cenami.

Užijme si tedy společně ve středu 2. června oslavu české atletiky a českého běhu.